Këto janë rrobat e banjës që ju duhen patjetër nëse doni të mbuloni këtë ‘defekt’ të trupit

0
118

Rrobat e banjës njëpjesëshe ndonjëherë krijojnë një iluzion të gabuar, duke e bërë siluetën tuaj të duket më e shkurtër.

Mirëpo, meqenëse rrobat e banjës njëpjesëshe këtë verë janë bërë një trend absolut, edhe vajzat shtatshkurtra mund të mbajnë modele të tilla.

Gjithë çelësi qëndron në gjetjen e modelit të përshtatshëm për ju.

Aktorja Eva Longoria është 1,53 m e gjatë dhe figurën e vet e ka çuar në përsosmëri pasi që ka lindur djalin Santiago.

Të prera thellë, këto rroba banje njëpjesëshe zgjasin këmbët dhe tregojnë pjesën e vitheve, ndërsa pjesa e sipërme e mbyllur vizualisht, zgjat pjesën e sipërme të trupit.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here