Të gjitha karakteristikat e shenjës së Luanit

0
237

Të lindurit nën shenjën e Luanit janë njerëz që të gjithë duhet t’i kenë të afërt në jetë. Dhe ka 10 karakteristika që e provojnë! Ne nuk duam të theksojmë edhe më shumë vetëbesimin proverbial të atyre që kanë lindur nën shenjën e Luanit, por duke lexuar më poshtë, do të kuptoni pse konsiderohet si një shenjë e jashtëzakonshme.

BUJARIA

Të lindurit nën shenjën e Luanit janë njerëz të aftë për të dhënë pa rezervë, edhe nëse kjo do të thotë të privosh veten nga diçka. Ata janë të vëmendshëm ndaj situatave nevojtare të fqinjit dhe nuk hezitojnë të japin bujarisht, pa pritur asgjë në këmbim. Dhënia jep një kuptim të fortë për jetën e tyre.

Shenja e Luanit është besnike

Njihen për karakterin e tyre të thjeshtë, shpërthimet e tyre, verbimet e tyre të krenarisë. Por pak mund të thonë se ata nuk janë njerëz besnikë dhe të drejtpërdrejtë. Të lindurit nën shenjën e Luanit kujdesen për këtë tipar. Dhe nëse ata japin fjalën, ata e mbajnë atë, pavarësisht nga kostoja.

Ata janë njerëz mbrojtës

Asnjëherë mos u mundoni ta lëndoni ose kërcënoni një të dashur me shenjën e Luanit. Ata janë njerëz të aftë për të mbrojtur çdo gjë nga rreziku ose kërcënimi. Dhe sidomos nëse ka të bëjë me fëmijët apo të moshuarit. Reagimi i tyre mund të jetë me një vetëmohim pothuajse mbresëlënëse!

Ata janë njerëz shumë të drejtpërdrejtë

Të lindurit nën shenjën e Luanit nuk e bëjnë diplomacinë strategjinë e tyre të preferuar. Megjithëse ky aspekt shpesh i ekspozon ata ndaj kritikave të ashpra. Por ata janë kështu. Avantazhi, kur keni marrëdhënie me ta, është se ata kurrë nuk do të jenë të paqartë, nuk mund të thuash kurrë që një luan nuk i ka shprehur idetë e tij!

Ata e dinë se janë udhëheqës të vërtetë

Për ta motoja është padyshim, “kur loja bëhet e vështirë, një luan sigurisht nuk tërhiqet”. Është pikërisht në situatat e krizës, atëherë kur mungon aftësia për të drejtuar jetën, që ata të tregojnë karizmin dhe vendosmërinë e tyre.

Është një shenjë e shoqërueshme

Mund të thuash fëmijë të përjetshëm! Ata e duan kontaktin njerëzor dhe dashurinë për të shijuar jetën. Dhe sigurisht kur është koha për të shijuar momentet, ata dinë të jenë të pranishëm dhe të shoqërorë. Luani është një mik i çmuar, një shok i veçantë dhe i rrallë.

Ata janë optimistë

Një tjetër tipar i rëndësishëm është pikërisht optimizmi i tyre, aftësia e tyre për të parë të mirën, mundësitë pozitive. Ata nuk e lejojnë veten të dekurajohen nga erërat e krizës dhe kanë sukses në çdo moment, ata e shohin gotën gjysmë plotë.

Ata janë idealistë

Ata janë njerëz që mbrojnë vlerat dhe parimet e tyre. Ata kanë një vizion të thellë të jetës dhe nganjëherë kjo veçori i udhëheq ata që të bien ndesh me ata që duket se nuk besojnë asgjë.

Ata janë sentimentalë

Të lindurit nën shenjën e Luanit janë sentimentalë të pashërueshëm. Romantikë dhe të vëmendshëm ndaj aspekteve që kanë të bëjnë me emocionet e zemrës dhe lëvizjet e shpirtit.

Ata dinë të jenë karizmatikë

Përveç kësaj, ata e dinë atë dhe kështu ju nuk duhet t’ia kujtoni shumë shpesh! Është e vërtetë, se kombinimi i veçantive të tyre, bota e tyre e të kuptuarit dhe jeta e gjallë, i bën të lindurit nën shenjën e Luanit  që të mos jenë kurrë njerëz të shurdhër./Revista Psikologjia/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here