Çfarë duhet të bëni kur seksi nuk e plotëson më marrëdhënien tuaj?

0
66

Në fazat e para të një marrëdhënieje, marrëdhëniet seksuale luan një rol kryesor. Ju gjithmonë dëshironi të bëni dashuri, të kaloni orë të tëra nën çarçafë dhe të përjetoni një eufori që nuk është ndjerë kurrë më parë. Me kalimin e kohës, gjërat ndryshojnë, marrëdhënia rritet dhe, veçanërisht pas vitesh, angazhimet e përditshme dhe faktorët e jashtëm rrezikojnë të kompesojnë seksualitetin, duke e bërë seksin më pak përmbushës se në fillim.

FLISNI HAPUR PËR KËTË

Shumica e problemeve të çiftit vijnë nga një vështirësi në komunikim. Nëse heshtni dhe trumbetoni mbi atë që ndodhi, nëse zgjidhni të mos flisni me personin tjetër, rrezikoni të rrisni distancën mes jush. Të ndash frikën dhe nevojat e dikujt nuk është gjithmonë e lehtë, por e nevojshme për të zgjidhur problemet. Mësoni ta bëni këtë në mënyrën e duhur për ta bërë përballjen me partnerin tuaj konstruktiv.

GJEJ SHKAQET

Përpiquni të flisni së bashku për këtë për t’u përpjekur të kuptoni se cilët janë faktorët që ju mbajnë larg ose që kanë shuar pasionin. Ndoshta në mbrëmje jeni shumë të lodhur dhe të lodhur për t’iu përkushtuar përkëdheljes së partnerit ose duhet të ndiheni më të dëshiruar. Përpiqu të flasësh për seksin me partnerin pa e lënë veten të frenohesh nga tabutë, me sinqeritet dhe me besimin se ajo që po bën mund të shpëtojë marrëdhënien tënde.

RINDEZI PASIONIN

Nëse me të vërtetë doni të rikuperoni marrëdhënien nën çarçafë me partnerin tuaj, do t’ju duhet angazhim dhe kohë. Gjithçka nuk humbet në fakt, të ngjallësh flakën e pasionit është e mundur, thjesht duhet ta duash!

PËRVOJA

Filloni duke provuar pozicione të reja, për të kaluar në diçka më pikante si skllavëria. Vazhdoni hap pas hapi, për shembull duke eksperimentuar me skllavërinë e butë me atë që keni në shtëpi ose duke zgjedhur vende të pazakonta për të bërë dashuri. Mos harroni se parapraket janë gjithashtu thelbësore për të rritur mirëkuptimin kështu që mos i nënvlerësoni ato. Një ide fituese mund të jetë të sjellësh lodra seksi në dhomën e gjumit, duke u dhënë një kënaqësi të re të dyjave.

JI SPONTAN

Shumë shpesh angazhimet dhe lodhja çojnë në skalitje vetëm shumë pak kohë për seks. Kështu, mbledhjet përfundojnë të planifikuara dhe përfundimisht më pak spontane, me disa minuta në dispozicion midis një angazhimi dhe një tjetri. Me pak përpjekje, megjithatë, përpiquni të jeni spontanë, për t’ju dhënë emocionin e të papriturës dhe të mos keni frikë të befasoni seksualisht partnerin tuaj në një farë mënyre./

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here